Ett hälsosammare liv!

Våra fitnessboxar har nog aldrig varit hetare än nu och det är många som vill börja leva hälsosammare. Vi människor blir mer och mer medvetna om maten som vi stoppar i oss och många vill ge kroppen det bästa. 
Råvaror är inte som de var förr i tiden. Frukt och grönsaker besprutas, jorden det växer i är inte lika näringsrik längre och fler och fler söker produkter, vitaminer och kosttillskott för att hjälpa naturen på traven.
Vi är omåttligt stolta över våra hälsoprodukter och våran C9 når ut till fler och fler!
Här är några före och efterbilder från nöjda användare!


De två första dagarna äter man väldigt lite kalorier vilket gör att kroppen går in i ett svältläge vilket i sin tur gör att fettdepåerna öppnar upp sig och släpper ut gifterna. Därför är de första två dagarna viktigast och lägger grunden för ett lyckat resultat. Dessa två dagar är också de tuffaste och redan på dag tre så upplever de flesta betydligt minskad hunger, mindre aptit och ökad energi.
Många undrar också om man kan träna dessa dagar, kör på säger jag, men lyssna på kroppen. Ett maratonlopp känns ju lite onödigt men en pw eller ett lugnare pass på gymmet ska inte vara något problem om du känner att du orkar!

Kontakta mig om du vill veta mer! ⭐️👍💪


lina delbert
2016-03-07 @ 21:08:51

vad kostar det och kan du berätta lite mer? är det bara shaker eller vad är det?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0