Hej då dagis!

Nu har den här tjejen gått genom grindarna för sista gången som dagisbarn!

Stinas fröknar fick godishjärtan och Stellas fick varsin porslinsuggla då Stella var med i ugglegruppen, och den fina tavlan.

Kändes lite vemodigt då det fortfarande är ganska färskt hur jobbigt Vera hade det i början i skolan, men ändå roligt och spännande!
Och så blir jag lite ledsen när jag tänker på att Stina kommer att vara utan storasyster i höst då jag vet att hon tytt sig till henne och blivit väldigt glad när hon fått syn på henne.
Jag är glad att vi valde att skola in Stina medans Stella fortfarande var kvar.
Men men, det blir bra tillslut som vanligt!

Jag har en arbetsvecka kvar, men först helg! 👊

Tisdag

Detta slängde jag ihop i ett nafs, ja faktiskt, när jag kom hem igår. Idag målade jag den och ställde ut den vid infarten till gatan. Få se nu om den har effekt och får folk att trampa lite på bromsen när dom svänger in istället för att gasa på!


Robin blev impad som vanligt!👍☺️

Nu äntligen är semestern bokad!
Gotland och två dagar och två nätter på Kolmården blir det i år. Längtar!
Nu är det ynka 8 arbetsdagar kvar!

Denna är beställd till Stellas fröknar då hon slutar och börjar i skolan i höst!Dom är guld värda allihopa! Dom får oss att känns oss trygga med att lämna de små hos dom varje dag och tjejerna älskar dom! 5 år har gått och vissa har vi haft hela den tiden. I vanlig ordning så kommer underläppen att darra sista dagen. Suck.

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0