Besiktning, sjukdomar och spöken

Det känns som stt folk är sjuka till både höger och vänster, feber och hosta överallt!
Ju mer jag tänker på det desto läskigare blir det nästan: Är vi världens friskaste småbarnsfamilj? Ingen av oss har varit nämnvärt sjuk sedan typ februari -13. Det är liksom TVÅ år!
Nu är det bara att hålla tummarna att Stina blir som vi andra, viket jag tror, annars hade vi säkert sett tendenser redan nu. Hon har på 14 månader varit lite hostig och snorig totalt en natt. 
Jag är så himla glad för detta, inte minst nu då första lönen på 1.5 år kommit in på kontot. Ska bli härligt att kunna sätta in mer än tvåsiffrigt på sparkontot!😊
Jag är dock beredd på att få vabba en del i början då Stina börjar på dagis. Som tur är så är det en del röda dagar nu i vår!


Familjeliv alltså! Varje natt så vill Stina komma över i våran säng, vilket hon är mer än välkommen att göra. Och då och då så har vi en liten femåring som tycker att hennes säng är lite för stor och rummet lite för läskigt, så hon kommer också in och kryper då ner i spjälsängen då våran säng är full. Så på morgonen hittar man kuddar och filtar lite överallt då hon har röjt runt och gjort plats då hon kommer. Bytt ut Stinas mot hennes.
Nätterna alltså... Nästan varje natt hittar jag dessutom Stina sittandes i mörkret med min telefon i handen som hon tagit från mitt sängbord. Har tom vaknat av att hon tagit kort på mig!! 😳
Ja det blir ju aldrig tråkigt! Då jag har larm på telefonen måste jag ha den med mig och ibland gömmer jag den under kudden men då blir jag rädd att jag inte ska höra larmet eller råka stänga av det.

Jag har en enorm rädsla för spökbarn, tycker att det är sjukt läskigt! Hehe.
Imorse när jag satt mig i bilen och tittar upp mot övervåningen som jag alltid gör, får jag se en liten flicka stå där i mörkret och tittar ner på mig. Så. Sjukt. Läskigt.
Jag vinkar och ler men får ingen respons. 
Så. Sjukt. Läskigt!
Jag förstår ju vem det är men ändååå... 
Tillslut gjorde hon ett hjärta med händerna, min fina Vera, och så åkte jag därifrån. Hade hjörtklappning hela vägen till jobbet...


Jag besiktade min lilla pärla idag. Som alltid så gick den igenom. Tänk om jag visste när jag köpte den, höggravid med Stella, vilket kap jag gjorde. Love it!

Godnatt onsdag!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0