Forever Living

För tre år sedan träffade jag Kia. Hon var en kund på jobbet och vi brukade stå och prata en stund när jag var där med leverans. Vi kom bra överens och det visade sig att vi hade barn på samma förskola.
En dag frågade hon mig om jag trivdes med det jag gjorde eller om jag var redo för når något nytt.
Just då var jag nöjd med min livssituation och hade fullt upp med två små barn och ett vardagspussel som faktiskt fungerade ganska bra med arbetstider osv.
Två år senare visade det sig att våra två äldsta hamnade i samma klass och att de två yngsta hamnade i samma förskolegrupp. Vi blev klassmammor!
 
För ett par veckor sedan fick jag ett sms. Det stod att hon gärna hade sett mig som en kollega då hon tyckte att jag som person skulle passa för jobbet och att vi säkert skulle kunna jobba bra ihop!
Just då såg min livssituation annorlunda ut och förslaget lät både lockande och tilltalande. 
Jag hade kommit till en punkt då jag ville ha ut mer av livet. Vi hade fått en till dotter och jag hade börjat drömma om att tjäna mer pengar och kunna göra mer saker tillsammans och ha längre semestrar ihop tex. Jag kände att nu när barnafödandet var klart så var det dags att börja tänka på framtiden och MIG SJÄLV.
 
Kia påstod att hon kunde hjälpa mig att uppnå allt det där, så vad hade jag att förlora. Att vinna pengar är det inte så höga odds på, så då återstår ju att jobba ihop pengarna. Och att sitta i kassan på Ica kvällar och helger är inget som känns superlockande. Det hon erbjöd var en chans att jobba hemifrån, på tider som passar mig och min familj.
 
Vi bokade in ett möte efter semestern och hon presenterade företaget och affärsmöjligheten.
Att sälja produkter inom skönhet/fitness/hälsa bestående av aloe vera åt ForeverLiving products!
 
Vi träffades några gånger till och nu har jag lagt min första stora beställning av produkter och min första visning är på söndag! Det känns pirrigt men väldigt, väldigt roligt. Jag ser så mycket fram emot att ha något som är mitt eget. Där jag kan vara kreativ och göra något roligt och vettigt av min fritid. Som en hobby.
I söndags var jag på min första kick off. Ser även fram emot hösten med en massa andra event, kurser och utbildningar.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0