Onsdag!

Klockan 12 lämnade jag jobbet igår och åkte hem och bytte om, hämtade Vera klockan 13 och sen åkte vi och åt lunch, eller jag åt lunch, hon fikade då hon fått lunch på skolan. Efter det köpte vi present till Stella, nya örhängen till vera och lite annat smått och gott. Blommor och jordgubbsplantor köpte vi också!
Sen åkte vi till Jan Fridegårdsgymnasiet där femåringarna hade musikal!
Töntigaste mamman i stan fick kämpa mot tårarna från det att ridån gick upp och min grymma femåring sjöng högt och gestikulerade stort varvat med febrilt letande efter oss i publiken genom strålkastarna.
Tyvärr fick man inte fotografera, men åhh sååå fina dom var alla! Och duktiga! Sjukt imponerad!
Sen hämtade vi upp Stina dagis och åkte hem och planterade!
Vilken härlig dag!
Så mysigt att först få vara ensam med min första och sen med dom båda en stund innan vi samlades allihopa! Man såg på Vera att även hon var väldigt stolt!
Vera, min galet fina 7-åring som är så klok och vettig men samtidigt så blyg och obekväm att hon ständigt tramsar och blir dryg och otrevlig bland andra för att hon inte vet hur hon ska bete sig. Och så blir hon så ledsen efteråt för att hon verkligen försöker men det inte går.
Jag önskar att fler kunde få känna henne som jag gör. Det gör inte ens Robin.
Och Stella, världens mest energisugande 5,5 åring som vågar det mesta och gråter för det minsta.
Hon vill vara så mycket större än vad hon är och så krockar det så hårt när hon behöver få vara liten igen. Lite schizofren sådär. Svänger fort mellan ängel och djävul så det gäller att hänga med vilket inte är så lätt med två till som pockar på en.


Imorse vaknade jag och hade fortfarande snor i huvudet och ont i bihålorna. Då Stina också är snorig (inte mer än någon annan på dagis iofs) så slog jag ihop våra åkommor och tänkte att det absolut kvalificerades för vab. Sagt och gjort. Robin körde Vera till skolan och vi andra var kvar hemma.
Att få vila är ju totalt omöjligt så vi planterade lite mer, tog en promenad och gick sen till skolan för att hämta kl 13.45.
Ska sova snart och hoppas att snortrycket i huvudet släpper snart och att Stinas näsa slutar rinna och att vi sen kan få fortsätta vara friska som nötkärnor. Räknar med att jobba på fredag! Älskar fredagar. Det är en viss stämning i luften!


Nu ligger värmeslingorna på plats i badrummet och imorgon ska det flytspacklas på det!


Åh vad vi längtar tills det är klart!

Godnatt onsdag!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0