Dag 1vecka 3!

Känns lite hopplöst. Är lite ledsen och irriterad över dagens resultat.
Kroppsfettet och BMI har ÖKAT!


Frågade varför och Camilla frågade hur mycket lax jag har ätit denna vecka. Tre portioner var tydligen för mycket. En gång i veckan och inte mer.
Vem kunde tro att det skulle sätta käppar i hjulet?
Jag har tränat som en tok, varje dag och ibland två gånger om dagen, och ätit väldigt lite kolhydrater och fett och nästan bara fått i mig proteiner och jag har gått UPP!! :(

Ikväll var ett riktigt håll käften pass för att citera PTn. Tyngst hittills. Bara uppvärmningen var riktigt tuff så jag var nog inte i form idag.

Nu är jag förbannad och lägger på ännu mer jävlar anamma och till nästa vecka så SKA jag ha gått ner.

Men först ska jag gråta en skvätt av besvikelse och trötthet och sen ska jag borsta bort det och blicka framåt!

Nu KÖR vi!!

Söndag

Dagens motion blev endast en timme och tio minuter powerwalk då jag glömt min plånbok på Ica och jag och Stella gick för att hämta den.
Usch så jag ätit fel i helgen. Åkte ner både bulle och godis.
Och nu ligger det chips i skåpet och jag är hungrig. Oj oj oj, vad hände med karaktären?
Familjen åt hemgjord hamburgare till middag och jag åt hamburgerköttet, tomatskiva, lök och sås gjord på kvarg och tomatpuré, salt och peppar.
Imorgon är Vera ledig pga studiedag. Då hon älskade att ha gympa på trallen häromdagen så ska vi fan köra det hela dagen imorgon!

Söndagsklagan

Vi har för första gången på 6.5 år bestämt oss för att ta barnen och gå upp en dag var på helgen. Ganska sjukt egentligen då jag dessutom har tagit varenda natt i alla år. Behöver även dubbelt så mycket sömn som Robin, en sjukdom det är jag säker på!

Det här tycker barnen är superkonstigt och typ vägrar lämna våran säng när det är Robins morgon. Igår var det min tur att sova och Stella kröp ner bredvid och sa att hon också var trött och ville sova. Och Vera vägrade gå ner innan mig utan satt på sitt rum och byggde med lego. Robin var nere med Stina.
Men Stella var förstås inte trött utan låg och pratade då och då vilket innebar att jag inte alls fick sova.
Stina har dessutom någon period då hon väcker mig 17 ggr per natt genom att ställa sig upp och prata högt. Hon har blivit svår att få att somna om.
Igår somnade jag runt midnatt, vaknade 17 ggr, bytte blöja, gav välling osv, och sen upp vid sju.
Det jag vill komma till är att motivationen inte är på topp alla gånger. Skulle vilja gå ut och springa men jag ORKAR inte.
Ett ord som inte får sägas för PTn :)
Dessutom så visar måttbanden INGEN skillnad. Sjukt deppigt mornar som dessa när man bara vill gå i ide.
Känner mig dock mindre och lättare och tycker mig se skillnad.
Fettmätning på tisdag. Hoppas såå på resultat! Behöver det för att orka dessa dagar utan sömn och knappt någon mat. Förutom kyckling och kvarg då.
Jag vet ju att jag har fuskat med maten och inte ätit allt man ska, hoppat över måltider osv, hoppas att det inte är det som ställer till det!

Nu frukost och sen på med träningsbyxorna!

Godmorgon!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0