LCHF

Jajemen! Nu ska mammamagen, chipsmagen och latmagen bort!!!

Igår blev det laxfilé med dillsås och fetingsallad till middag, idag blir det köttfärsbiffar med fetaoströra och sallad! Sallad är ju liksom så mycket mer än bara tomat och gurka, finns oändliga varianter och vad jag ser fram emot detta!

Till lunch idag blev det briemacka, lyxigt va?! Grovt bröd givetvis!
I eftermiddag ska jag hålla samma frenetiska tempo som i förmiddags... ni vet, trappor och sånt!

... HEJ strandmage!!


Ikväll blir det speedat barnvagnsrace med la familia, Robin är lika taggad som jag!

Här och nu!

"Emil är snäll, han går bara runt, runt", sa Vera om ettåringen då han och hans föräldrar åkt hem igår. Emil, Heidi och Fred var här och grillade hamburgare.
Innan dess var jag och tjejerna och köpte barnpool och andra förnödenheter, blåste upp den, fyllde den med vatten, köpte dynor till utemöbeln (som jag tänkt hiva flera gånger, men som nu faktiskt fick lite nytt liv, kanske får stanna denna sommaren också) och hämtade sedan Robin i väsby efter fiskeresan med jobbet.I lördags var jag och tjejerna iväg på äventyr och introducerade leklandet i infra city för tjejernas idoler Cissi, Laura, Karro och Maria. Efter det en strandpicknick!
I fredags åkte vi in på Sibylla efter jobb och dagis, till tjejernas stora förtjusning,  då vi var ensamma! Skönt att slippa tänka på mat ibland!

Sommaren närmar sig med stormsteg, snart semester och först ut då är furuvik med vänner från Bollnäs, sedan graninge och lite senare Gotland och senare i sommar ullared mm.

Men först ska vi ju gå på bröllop i juni, som jag längtar!!!!


Underbara maj:


Idag har Stella varit på dagis utan blöja!! Förutom en liten olycka eller två så gick det galant ;) Det är långa dagar och så mycket roligt som händer och man glömmer så lätt. Här hemma går det som en dans, senste dagarna har hon haft blöja som vanligt men tagit av den och gått på toaletten, så from idag så tog vi bort den! Min stora, fina Stella, vad fort tiden går! Vad gjorde vi utan henne??

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0