Helg!

I torsdags vaknade jag med feber och magknip/kvinnovärk from hell och blev hemma den dagen. Då huset var tomt somnade jag in igen och vaknade 4 timmar senare och mådde helt okej. Skumt.
Lagade brakmiddag med ett recept från Sv mästerkock Josephines blogg. Köttfärsbiffar med lök och bacon och potatismos. Mums. Robin staplade in vid 18 tiden med skulle inte ha någon mat, gick istället till sängs och gick upp typ vid lunch idag. Helt sänkt av hög feber och värk i hela kroppen. Stackars, men är nu på bättringsvägen.

Jag och tjejerna åkte iväg på dagstur till Sollentuna C, kommer ju pengar in på måndag så då måste ju de sista på kontot spenderas ju. Dumt att lägga på hög likosm, hehe.
Vi hade faktistk roligt. Vera var smakråd i provhytten och då byxorna fick betyget "tuffa" så fick dom följa med hem! Vi fikade för flera hundra (!), handlade lite på lagerhause, köpte lördagsgodis, irrade runt som guldfiskar för att hitta den utgång som vi kom in genom och åkte sen hem.

Väl hemma tvättade vi min bil tillsammans och hängde i lekparken i timmar i den sköna solen och nu sitter jag här. Stella sover, Robin läser för Vera och jag ska slänga mig i soffan. 05.52 var det tydligen godmorgon i morse och 01.00 somnade jag igår efter att ha sett Nyckeln till frihet på TV. Zzzz.
Imorgon blir det 4H gård och allt vad det heter!


Natti

Hej!

Hur många 4-åringar ber om lov att få äta upp en godis denne hittat?? För att sedan skratta till, säga -"Jag bara skoooja" och lägga bort den på bänken vid ett nej? Det är min Vera i ett nötskal!

Vart annars ska man skryta om sina barn om inte här?? Jag är så stolt över dom, över hur dom är och hur dom har blivit, hur vi har format dom!


Vi hade så roligt i helgen, vi var på Birka paradise fre-lör för att fira Robins mamma som blev 50! Tjejerna var hos mormor och morfar så jag och Robin kunde vara oss själva för en stund, det kommer jag att leva på länge nu! En resa till Gotland över påsk bokades då vi kom hem, längtar, ska bli sköt att komma iväg en sväng!


På lördag är det tjejhäng hos Cissi vilket ska bli sjukt kul, och iom det sovmorgon på söndag!


Återkommer när inspirationen och skrivarlusten kommer tillbaka!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0