Blä fredag

I onsdags var jag hemma med tjejerna. Stella sov dåligt på natten och grät mycket då det kliade. Klockan 4 verkade hon ge upp med att försöka sova och halv 5 gick vi ner hon och jag. Satt i soffan och läste bok efter bok, då fick hon iaf skratta lite. Klockan 5.10 kom Vera ner och så började dagen.

I torsdags jobbade jag och Robin var hemma, klockan 10.10 ringde jag hem för att se hur det var med dom. Dom sov fortfarande! Så jävla orättvist. 5 timmar senare kom jag hem från jobbet och hans "dag hemma" var slut. Jag har tolv jävla timmar ensam innan han kommer hem från jobbet. Bittert faktiskt!


Och ikväll var det ölhäveri med jobbet i jakobsberg vilket jag sett fram emot. Men en ond hals och ett tjockt huvud satte stopp för dom planerna. Hade det varit runt hörnet kanske jag hade gått ändå, men när det blir ett helt projekt att ta sig hem sen (ut i skogen liksom), och min hälsa inte riktigt är på min sida så kände jag att det var bäst att stanna hemma.
Dessutom ska jag följa med Vera till gymnastiken 9.30 imorgon bitti och att vara obakis är att föredra såattsäga.

Sjukt deppig kväll och jag är på sjukt dåligt humör och vill bara gå och sova så att dagen kan ta slut någon gång.


Ja just det, Vera var hos tandläkaren idag då hon vägrade gapa på 3 årskollen.
Hur det gick?
Vi fick bända upp munnen på henne i 3 sek så att tandläkaren kunde få räkna lite snabbt.
Vad har vi gjort för fel??


Nej usch, sjukt deppigt.


Vad ytligt och bortskämt det här blev, men kom ihåg, allt är inte alltid vad det ser ut att vara!Godnatt

Koppor var det här!

Nu är Stella sjuk.
I morse ringde dom mig från dagis och sa att hon hade massa prickar. Och massa prickar har hon! Och dom blir fler och fler för varje timme, hon har betydligt mer än Vera hade. Stackars liten, men hon verkar inte störas av dom än. Men det kommer väll, ser inte fram emot natten.

Halv tolv kröp vi ner i sängen allihop och vaknade nu!! Fast jag var uppe däremellan och bokade om lite tandläkarbesök och spontanbudade hem en fin dagisoverall till Vera. Hehe.

Blir en låång kväll idag med andra ord och säkert en lång natt..


Helg på Gotland!

I torsdags bar det av till gotland för att gå på Minnas dop!
Som vanligt faller jag lite som en fura när jag kommer dit och sover så mycket jag bara kan. Antar att det var mina långa arbetsdagar utan lunch förra veckan som tog ut sin rätt.
Annars så var det mycket bra.

Vi var i lekparkenvissa provsatt motorcykelvi gosade med bebisOch så var vi på dop förstås

Allt var superfint och efteråt fick vi supergoda smörgåstårtor och fika! Tusen tack för det!=)


Vera och Minna:

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0