Klart!!

Så sjukt nöjd! Bilden gör det inte rättvisa, så himla fint i verkligheten, precis så som jag ville ha det. Nu är det bara taket och taklister kvar kvar. =)

Veras rum

Långt ifrån klart. Har planer på hemmagjorda tavlor med favorit dikten tex, lampor, tavellister, gardiner, sängram, nytt tak, blommor, lister och ett nytt element ska på plats. Och lite till..


Före:

Har på riktigt ångest över att jag lät flickstackarn bo sådär i över ett år...
Men så här ser det ut nu med nytt golv och nya tapeter. Vita med blommig fondvägg. Så nöjd! Tog lite kort innan jag la Vera ikväll:
Denna helg är även den en fixarhelg efter loppisen på lördag, ska bli sjukt kul att få iordning resten!

Helgen

What are you, eight? fick Robin ut sig i fredagskväll och syftade på mina rosa strumpor med fem myror är fler än fyra elefanter på.
What are you, fifty? kontrade jag och syftade på hans centimeterlånga skägg i ansiktet.

Och sen var den helgen igång.
Det finns faktiskt kärlek i detta hushåll men det uttrycker sig bara på lite udda sätt, hehe.
Och kanske inte så ofta, för när det faktiskt uttrycker sig på något fysiskt vis så tittar båda barnen på oss med ögon som tefat, alternativt går emellan i halv panik, alternativt börjar gråta.

I fredags, innan denna kärleksförklaring till varandra, var vi på middag hos fina grannar. Mysigt var det, tack för det! =)

I lördags åkte jag och tjejerna på värdelös loppis innan vi handlade och kom sedan hem till ett tapetserat rum. Typ. Underbart!
Och idag åkte jag, Vera och mamma till ikea och hängde där halva dagen och kom sedan hem till ett rum med alldeles nytt golv. Pappa och Robin, dom kan dom!

Veras rum är nu klart med undantag för små tråkiga detaljer såsom lister osv. Ny dörr ska även inhandlas och nya elementet ska på plats.

För- och efterbilder kommer imorgon!
Nu ska jag gå och sova för att orka med en ny arbetsvecka!

På fredag är det kalas hos Karro och på lördag är det jag och Robin som står och säljer av en massa skrot på årets största barnloppis i Uppsala!


Men nu, natti natti!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0