Gräsänkling

Robin är nämligen på "fiskeresa" med jobbet.
Därför åkte jag och barnen till mina föräldrar igår efter dagis och åt gott grillat och sov i skön säng. Vid lunch idag åkte vi hemmåt och stannade på två loppisar och en ponnyridning. Hittade en doktorbok och två helt undebara julförkläden till tjejerna, nya och oanvända, allt för ynka 25 kr. I love loppis. Hästen däremot började i slutat av turen att snacka med sin polare som stod en bit bort vilket skrämde Vera så att hon numer hatar hästar. Eller nåt sånt..

Sen hem och invänta Maria och Laura som kommit som två små änglar (inte bildligt) och tagit hand om mig och tjejerna och stannar under natten för att lilla jga inte vågar sova själv. Tack för det!

Just nu ligger dom på golvet här och agerar allt möjligt.

En mycket bra dag.
För övrigt så håller jag tummarna för att en liten bebis på Gotland tittar ut snart till öns finaste familj. Skynda skynda!

Resultat

Tänk er att vara så trött och utan energi att minsta lilla vardagsbestyr känns som ett mindre berg att bestiga. Att känna sig gråtfärdig och bara vilja skita i allt för att man måste hänga en maskin tvätt. Eller att hellre strunta i att träffa vänner om man hade valet att få gå och sova i stället. Tänk er också ångesten som kommer av att behöva vara ensam med två små barn som bara vill leka och busa och använda sin mamma som klätterställning.
Som ni kanske förstår så kan man lätt bli deprimerad av detta tillstånd och att vara deprimerad är långt ifrån roligt. Det suger.

Så därför var jag inte sen att prova själv när jag fick höra talas om denna metod som går ut på att sända ut elektroder och laserstrålar för att motverka detta. En kollega hade provat av samma orsaker som jag och hela hennes liv förändrades. Hon orkade leka med barnen och blev pigg och glad igen, kunde sova hela nätter utan att vakna femtioelva gånger osv.
Spektaklet tog en timme och jag hade fortfarnade grus i ögonen när jag gick där ifrån, men också med en känsla liknade den man får efter lustgas. Jag skulle dock inte förvänta mig några större förändringar idag så jag blev aningen förvånad när jag kom på mig själv krypa runt på golvet, skälla som en hund och jaga två små tjejer som tjöt av skratt, när vi kommit hem. Har även hunnit slänga ihop en fiskgratäng med två hängande i benen med lugn och tålamod, samt läst boken "Mowgli räddar sina vänner", inte bara en utan två gånger.

Jag ska gå en gång i veckan tillsvidare och hoppas på bra resultat. Tänk om man skulle kunna få sitt liv tillbaka och slippa lägga sig varje kväll med ångest över att inte ha tagit vara på tiden med barnen idag heller.


Senare kunde hon även mota min mörkerrädsla, stela rygg och ångest över att drabbas av något hemskt eller dö. Men en sak i taget! =)

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0