2011

Då har det blivit dax att redovisa det gågna året! Vad fort det har gått! Känns inte alls länge sedan som jag satt och skrev förra årets!
Förhoppningsvis har man väl lärt sig något nytt och i mitt fall är det nog ganska mycket. Jag har lärt mig att materiella saker inte betyder speciellt mycket och att tid är värt en hel del.
Min mörkerrädsla har blivit bättre men min dödsångest har blivit värre, vilken jag har beslutat mig för att ta tag i. Inte liksom så roligt att gå runt och tro att man själv eller någon i ens närhet ska dö vilken sekund som helst och får hjärtklappning när telefonen ringer då jag är ifrån barnen. Att någon ska ta sig in på dagis och hålla alla som gisslan med olyckligt slut eller att barnen ska bli kidnappade eller att någon ska dö i en en bilolycka. Såna där normala saker som alla människor tänker på 50 % av tiden ni vet. För att inte tala om vad nästa terrordåd ska bli.

Gud vilken deppig nyårsresumé det blev!

I övrigt så har året varit väldigt bra till större delen och som vanligt på nyårsafton så är jag helt säker på att nästa år kommer att bli snäppet bättre.
Vi ska fortsätta att fixa iordning huset, vi ska resa och vi ska försöka ta vara på tiden på ett bättre sätt!

Här är ett axplock av bilder från 2011 (just det, en ny kamera står högst på inköpslistan just nu, får se vad det blir, en systemkamera av något slag): 

Klickbara


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!! 

Barnen...

... är lämnade hos mormor och morfar och får en ledig dag imorgon då vi jobbar. På onsdag hämtas dom tidigt. Lyx med hjälp. Världens bästa mormor och morfar. Japp!
Nu ska vi spendera den närmsta barnfria halvtimmen med att städa. Kul. Hmm... Sen ska jga sakna dom resten av kvällen medans vi drar en film eller nåt!

Tänk att julen är över.

Vad fort det gick! Nästa år ska vi ta ledigt i mellandagarna, det ligger ju så bra då.
Vi har haft det jättebra! Julafton flöt på fint med 4 barn och 7 vuxna, alldeles lagom med andra ord. Vi tog det lugnt, åt lite lunch, kollade på kalle, träffade tomten, åt middag och sen öppnade vi paket i vilket kändes som timmar. Efter barnen hade somnat vid 21 kollade vi på Svensson Svensson och sen tjöt vi av skratt till en julklapp jag fått. Två dvd-filmer med oss när vi var små. En från -89 hemma hos kusinerna och en från -91 när vi hade semester genom halva sverige. Galet roligt och såå kul att ha kvar! Kvaliteten sög såklart då det är överfört från VHS.
Lite senare slockande vi andra en efter en och på juldagen var alla kvar fram till lunch ungefär. När huset åter var tomt somnade vi alla fyra i över två timmar och sen bara va vi. Lekte tillsammans med alla julklappar, la pussel alla fyra, åt mera julmat, åt mera choklad och lite senare åt vi fruktsallad med grädde och vi gick och la oss tillsammans klockn 22.30 ! =O
Den dagen var nog den bästa på hela julen, att bara vara allihopa!

Idag har vi ochså bara varit, jag tog sovmorgon till halv elva, sen tog vi en promenad till affären, gick hem och slappade lite till och nu sitter vi hos mina föräldrar och ska äta skinkstek, revbensspjäll, sås, äpplemos, morötter osv, precis så som jag önskat! =)God fortsättning på er alla! Hoppas att ni också har haft en magisk jul!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0