Vera sjunger, Stella körar och tappar mat, Vera hakar upp sig och filmaren är värdelös! ;)

Ett klipp från i helgen då vi var borta:

I love you Ullared!

Bilder såklart!


Barnen:Fodrade regnställ, tvål, pettson & findus, lera, jeans, tröjor, galonvantar, strumpor och strumpbyxor, dagiskasse barbapappa, pall, diadem, schamporing, filtar, morgonrockar mm, mm..


Jag:
Två par byxor, en luvtröja, en linne/klänning/tunika, en kjol, 6 par trosor, 2 bh, mössa och vantar, termobyxor, en tunika, en "blus" och en poncho.


Hem:
Två lampfötter (ÄLSKAR), 4 lampskärmar, 2 formar, 2 tavlor, 2 ramar, drapålakan, 3 par hissgardiner, en kudde och en filt till våran säng inför kalla vinternätter.


Och så lite jul förstås! Dom hade precis börjat med det allra första:
Och mycket, mycket mer...
Robin köpte lite kläder och sånt han med, men det lägger jag inte ut här. Ett par arbetsbyxor från Blåkläder tex, 179 kr, rena snatteriet. Och han som inte trodde att han skulle hitta någonting!
Presenter och julkappar kan jag såklart inte lägga ut här, tvålar, sköljmedel och andra husgeråd som jag minsann inte skulle "släpa på", köpte vi såklart också! Samma med de lila byxorna till tjejerna, jag är inte ens särskillt förtjust i lila, men ni förstår, Ullared does that to you!


Vi har haft det helt underbart! Att få vara ensama och bara vara med varandra var ovärdeligt. Vi åt när vi var hungriga och vilade när vi var trötta. Vi slocknade kl 21 i värdens oskönaste bäddsoffa och sov till 6.30 då vi gick upp, gjorde oss iordning, åt frukostbuffé och fortsatte shoppingen tills klockan var 11. Då gick vi in en sväng på MQ outlet (varför sluta när man ligger på topp liksom?) där jag köpte en Fred Perry klänning (big t-shirt, marin och vitrandig) för ynka 149 kr, sen åt vi thaibuffé innan vi startade våran 6 timmar långa resa hem.


Så här bra har tjejerna haft det:

Och innan Cissi och Karro tog över så var dom hos Mormor Och Morfar och hade det minst lika bra! 1000 tack för att ni hjälpte oss så att vi kunde komma iväg på den här resan, den kommer jag att leva på länge. Det var liksom inte bara Gekås, det var helheten!

Ni är ovärderliga!(Favoriterna? Alla mina kläder, jeansen till tjejerna, lamporna och vissa presenter)

Nu lämnar vi ullared för denna gång. Haft ...

Nu lämnar vi ullared för denna gång. Haft en helt underbar helg med underbart sällskap som varit både glad och medgörlig! Liftare kan bespara sig att slänga ut tummen åt oss för här finns det varken sitt eller golvplats! Mycket nöjd och mycket glad åker vi nu hem till våra tjejer som jag saknar så det gör ont!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0