Vera pratar i telefon
Hon börjar bli så stor min tjej, häromdagen satt vi i lekparken efter dagis då Stella började bli lite kinkig.
- Mamma, är Tella tött?
- Ja, hon börjar nog bli det.
- (Suck) Vi får väl gå in då..=D

Kök och fotografering!

Kvällen har vi tillbringat på ikeas köksavdelning och kunde tillslut gå därifrån med en plocklista i handen.. Så kul när det börja hända saker. Först bröllop, sen kör vi!! =D

Annars då? Imorgon är det fotografering på dagis, skojsigt, och jag ska ta med toffsar till Vera och hålla tummarna för att fröknarna får sätta i dom i håret. Spännande må jag säga!

Mööhippa

I lördags var jag på möööhippa.
tyvärr så bjuder jag inte på så mkt bilder då the bride to be inte gärna florerar på nätet.
Men jag kan meddela att vi hade en toppendag!
Först kidnappning ute på Färentuna för att sen åka in till stan och äta en sjukt god lunch på en innergård.
Först lite klädombyte förstås! Dagen till ära fick Johanna , sjuksyster och barnmorska som hon är, agera "Syster kärlek" ."Jonas" var med oss hela dagen, heheSen var det ut på gatan för lite pinsam möhippebingo som hon klarade galent! Vilken naturbegåvning!Efter det var det en svängom på stången, och därifrån visar jag, med respekt för dom andra, bara en graciösa bilder av mig själv. Och för er som tror att bilder av detta slag ska vara hot hot hot, säger jag bara not, not not. He. He.

När denna styrketräning var över blev det mer förnedring på stan, i form av pussar kramar, omplåstringar och diverse sjuksystersysslor.

Underbara Johanna tyckte att denna man såg ut att behöva en kram (gratis givetvis!), vilket gjorde hans dag. Han blev SÅ glad!!


Jag tror faktiskt att alla som blev utsatta blev lite småkära i henne =) Vem kan motstå "syster kärlek" liksom?? Jag bara undrar..

Sen var det skumpa, snittar och "minneslåda" i en lgh inne i stan, innan vi hoppade in i en taxi och åkte till GOLDEN HITS.What a show.

What a day.


Tack fina Johanna för att vi fick låna dig en dag och för att du bjöd så mycket på dig själv. Bror har verkligen gjort ett kap.
Nästa helg är det bröllop i sälen och jag längtar såå.
Vattenfast mascara. Check.

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0