Helgen

I fredagskväll körde jag Robin till Upplands Väsby där han skulle träffa upp kollegorna för att ge sig i väg på fylleresan fiskeresan.
I lördags morse ringde mamma på dörren och vi hängde hela dagen, åt kycklingsallad, pannkakor och bakad potatis och skagenröra. Dock inte samtidigt givetvis. Lekte med barnen och lekte med symaskingen.

Imorse drog mission bullbak igång, och sen bar det av till Väsby igen för att hämta Robin.
Efter det åkte en bakis Robin, jag , tjejerna och mamma och pappa ut till Bålsta för att kolla läget lite. Hängde lite på gräsmattan på gården till dagiset som Vera fått plats på och tryckte lite bullar.
Hem, leka lekpark och nu sitter jag här med en sovande Robin, en sovande Stella och undrar om jag någonsin kommer att få någon middag idag.

Äsch, helgen i bilder istället:
Kolla in gården på dagiset, hääärligt!!

Snart kryper jag ifrån er allihopa!!

Så här står hon. Och så blir hon arg när hon inte kommer framåt, och då skriker hon da-da-da så högt hon kan och med ett skrämmande bräkande läte.

Inte alltid lätt att heta Stella och vara 6 månader.. =)

Fredag

Det blev tyvärr inget 4H idag då himlen var mörk och det regnade i morse då vi skulle ha åkt. Istället kom folket hit och tog med sig goood lunch. Vi fikade och åt och sen hängde vi i lekparken innan det var dags för dom att tacka för sig. Nu sover båda tjejerna. Sent, men det brukar bli så på helgerna.

Ikväll är jag ensam då Robin är iväg med jobbet i helgen och imorgon kommer mamma hit och stannar tills på söndag. Bullbak och annat står visst på schemat.

Nästa vecka blir det cirkusbesök, bio, studentmottagning och middagsbjudning. Gött det.


Trevlig helg gott folk!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0