2010- Året i bilder

Januari:
Februari:
Mars:
April:
Maj:
Juni:

Juli:
Augusti:

September:

Oktober:

November:

December:Året började bra för denna då relativt nya tvåbarnsfamilj. Lite skeva hormoner och sömnbrist gör vem som helst lite koko, men första halvåret gick som sagt bra. 5 Juli fick vi nycklarna till vårat hus och då hände det något. Att ta hand om uppackning och två barn, (som inte kunde sova på nätterna pga 30 gradiga sovrum), ensam då Robin var på jobbet tills framåt kvällen, var nog det som fick en viss bägare att rinna över. Sensommaren, hösten och vintern har varit som en tjock dimma med konstant hjärtklappning och depression men nu ser jag ljuset i tunneln som julen kom med och jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Jag ser fram emot att börja jobba och att komma in i vardagen igen och att få ha kvalitetstid med mina älskade barn och med min Robin.
Nu börjar vi om från början och det kan bara bli bättre!GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!

Hmm

Tänkte att jag skulle gå in och länka till 30 decenber 2009, alltså för exakt ett år sedan, för att se hur livet såg ut då. Jag gillar ju sånt där, se tillbaka och sånt.
8 inlägg skrev jag 30/12 förra året. 8!! Nu är jag glad om jag får till ett i veckan. Vad har hänt??

God fortsättning

Ännu en härlig jul är över!
Så bra vi har haft det. Lugnt och skönt och familjen runtom sig. Jag har ätit alldeles för mycket och barnen har ätit alldeles för mycket godis. Den stora iaf, men den lilla har nog fått i sig ett och annat hon också, ungefär som det ska vara med andra ord.

Tusen tack för alla fina julklappar som vi och barnen har fått! Allt har verkligen varit helt perfekt!

Nu är det över för den här gången och nu kommer i vanlig ordning nyårsafton snart. I övermorgon närmare bestämt. För första gången någonsin så kommer vi att stanna hemma, äta en herrans massa mat, kolla på nån film, slå ett öga på fyrverkerierna som säkert kommer att skjutas över vårat tak, och sedan krypa ner i sängen, sova gott och sedan vakna upp pigg och glad. Och det ska bli skönt! Men först ett besök på leklandet på förmiddagen, barnen måste ju få sitt såattsäga.

Stella sover, Vera och Robin är på verkstaden med min bil och jag njuter av tystnaden.

Hoppas att alla ni också har ätit för mycket, jobbat för lite och bara haft det bra!Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0