Varför..

.. lägger man ut saker på blocket, sen svarar man inte när det ringer??

Och varför är det alltid så att när man ska ringa ett jobbigt samtal, tar mod till sig och tillslut lyfter luren så är det antingen upptaget i evigheter eller ingen som svarar alls.

Eller är det bara jag som har sjukt otur med allt som har med telefoner att göra??

Jag ska hålla mig till det jag gör bäst, smsa...

Totalt kaos på nätterna...

... i detta hushåll.
Stella har kommit på att det är ganska skönt att ligga inne hos mamma och pappa och skriker tills hon får göra det. När en bebis skriker så får den som den vill, speciellt på nätterna.
Problemet är att ofta så ligger redan Vera där och sängen är då full. Det blir att jag och Stella lägger oss i Veras säng och sen springer jag som ett gehu mellan rummen hela natten för att finnas där för båda, då dom vaknar 58 ggr var per natt. Typ.

Robin? Nej han hör inget!

Ohållbart såklart.

Igår kväll kunde jag inte ens somna för jag låg och hade ångest över natten. Hatar nätterna och vill bara att dom ska vara över så fort som möjligt.

Jag tror faktiskt att vi ska gå tillbaka ett steg och ställa tillbaka spjälsängen intill våran säng som vi hade i lägenheten. Åtminstånde tills hon har slutat äta om nätterna och sover sig igenom dom istället, för det här går ju inte. Ingen blir glad av att inte få sova.

Budar på denna:

Väggord till lekrummet, tradera såklart!

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0