Le weekend

Den här helgen har varit helt galen hittills.
Tack och lov så var robin ledig igår. Det var som sagt städning och pyntning som stod på schemat och optimistisk som man är (?) så trodde jag ju att det skulle bli klart igår. Haha.

Det är helt sjukt vad tiden rinner iväg och man hinner verkligen inte med någonting med dessa tu.
Julfreak som man är så vill jag ha det mer eller mindre perfekt och stackars robin har sprungit mellan olika direktiv, med en unge på armen, och tagit order som att byta någon glödlampa någonstans, hänga upp en stjärna där, klippa, limma och laga diverse saker och emellan varven vara tvungen att med positiv anda svara att ' ja absulut, det är jätte fint' osv osv..
Ett tag så var det så hektiskt att Vera satt i badet och skrek, Stella skrek hon också, och jag och Robin satt bara och skrattade hysteriskt för att vi helt enkelt var helt slut båda två.
Men givetvis samlade vi oss snabbt och tog hand om varsin flickstacka.
Och när kvällen närmade sig och med det idol så tog vi vårt pick och pack och gick ner till grannen för lite soffhäng.
Självklart så infann sig inte lugnet där heller utan dom två barnen (Vera och Noah) lekte, slogs, kramades, brottades och tryckte kakor och chips så det stod härliga till tills klockan var 21.30 och vi alla var så färdiga att vi knappt orkade säga tack och hej.

Denna dag har fortsatt i samma hjärtinfarkts riksbla tempo med Barkarbyspring i förmiddags och julpyntning resten av dagen fram till nu.
Nu ska vi snart äta god middag och sen ska jag tvinga mig själv att lägga alla måsten åt sidan och bara vara med min familj. Och alla Robinssondeltagare förstås.

Amen

Mitt och mina

Livet!

RSS 2.0